Az internetről rendeltünk iskolatáskát, és innen fogjuk az uzsonnásdobozt és a tornazsákot is

A nagyfiam idén már iskolába megy, nagyon izgatottan várja a szeptembert. Már folyamatosan szerezzük be a szükséges felszerelést, füzeteket, íróeszközöket, tolltartót, szorobánt és piros-kék korongokat matekórára. Az iskolatáska, az uzsonnásdoboz és a tornazsák hiányzott még a listáról. Ezeket még nem sikerült beszereznünk, mert vagy a fiam kényes ízlésének nem feleltek meg vagy az én elvárásaimnak egy minőségi termékkel kapcsolatban. Főleg az uzsonnásdobozzal kapcsolatban vagyok kritikus élelmiszermérnök révén, mert az ételt nem mindegy, hogy milyen anyagú hordozóba tesszük.

Egyik este az interneten böngésztem, amikor szembejött velem egy hirdetés egy táska-webshopról, ahol iskolatáskákat is árulnak. Megnéztem az oldalukat és borzasztó drága táskákat árultak, amik ráadásul nagyon ízléstelenül néztek ki. Szóval innen nem vettem semmit, viszont ötletet adott a dolog, hogy utánanézhetnék az iskolatáska kínálatnak az internet segítségével is.

Így találtam meg a jatekwebshop.eu webáruházat, ahol egyből jobb kedvre derített a hatalmas választék és a rengeteg kategória, amiből iskolai felszereléseket, játékokat vagy akár járműveket lehetett válogatni. Az „iskolatáska, hátizsák” kategóriájában egyből találtam is olyanokat, amik megfelelnek az elképzeléseimnek, valamint a fiam tetszését is minden bizonnyal elnyerik. Az 1-2. osztályosoknak ajánlott iskolatáskák között is nagy volt a kínálat. Fiús és lányos vagy uniszex táskák is megtalálhatóak itt. Másnap megmutattam őket a fiamnak, és egyből is is választotta, amelyik a legjobban tetszett neki. Megrendeltem az iskolatáskát utánvétes fizetéssel és olcsó házhozszállítással. Már másnap megjött a csomag. A kisfiam boldogan próbálta ki a kiváló minőségű táskát.