A megelőzésben hiszek, legyen szó az egészségemről vagy gumiabroncsokról

Én mindig is a megelőzésnek voltam a híve. Rengeteg vitamint szedek, hogy megelőzzem a betegségeket, jobb taktikának tartom, mint hogy gyógyszert vegyek, amikor beteg vagyok. Így vagyok az autómmal is, mindig igyekszem a megelőzést választani, mint a baj utáni tűzoltást.

Nemrég láttam, hogy már nincsenek túl jó állapotban az autóm gumiabroncsai. Tudtam, hogy újakat kell vennem, nem akartam megvárni, míg nagyobb baj lesz. Már jól bevált oldal számomra a GumiDiszkont.hu, ahol mindig megtalálom jó áron azt, amit keresek. Ugyanis van itt egy kereső, ahova be szoktam írni az autóm adatait, és ez alapján ajánl nekem különböző gumiabroncsokat. Ár – érték arányban szoktam dönteni, nem is a legolcsóbbat, de nem is a legdrágább darabokat szoktam venni, nyilván azért fontos a minőség. Mondjuk az biztos, hogy silány minőségű árut tapasztalataim alapján a GumiDiszkont.hu nem forgalmaz.

Mindig a házhoz szállítást választom, mert nekem sokkal kényelmesebb, mint elautózni az egyik telephelyre, ami jó messze van tőlem. 1690 Ft / db a kiszállítási díj abban az esetben, ha 4 gumiabroncsot vásárlunk. Nekem így is megéri, mert az üzemanyag az autómba sokkal többe kerülne.

Csak pozitív tapasztalataim voltak eddig a céggel, ha bármi kérdésem volt, hívni tudtam őket vagy írtam neki egy e-mailt, amire mindig gyorsan érkezett is a válasz. Nagyon könnyen megtalálja az ember az elérhetőségeiket, ott virít az oldal tetején, ha ellátogatunk a GumiDiszkont.hu-ra. Nagyon profik a szakterületükön, ami nem is csoda, hiszen 19 éve foglalkoznak gumiszereléssel és értékesítéssel. Ezt az is mutatja, hogy van egy blogjuk is, ahol sok cikket lehet olvasnia mindenről, ami a gumiabroncsokkal kapcsolatos.

Mivel sikerült a rendelésem leadnom még délelőtt, így másnap már meg is érkezett rendben a gumiabroncs szett az autómhoz. Felszereléskor valóban tökéletesen passzolt, mint mindig. Amióta a GumiDiszkont.hu oldaláról rendelek, nem szokott semmi probléma lenni az évszakos cserével, így mindenkinek bátran tudom ajánlani ezt a 100%-ban magyar vállalkozást.