Egészséges kikapcsolódás, még lánybúcsú esetén is!

Vitaminokkal az egészséges életmódért

A baráti társaságom már a falra mászik tőlem, de hát mit csináljak, ha egyszer nem csak jól, de egészségesen is szeretek élni? És miért ne élhetnék mindkettőt egyszerre? Hiszek benne, hogy a hosszú és boldog élet titka az egészségünk megőrzése. Én nagyon szeretem, hogy egészségesen élek. Persze szerencsés is vagyok, nagyon szép helyen lakunk, közel a természethez. Így minden reggel egy kiadós kutyasétáltatással kezdek a közeli erdőben, ez felér egy kisebb kirándulással is! Imádom a friss erdő illatát, különösen eső után. (Persze az más kérdés, hogy eső után érdemes a kutya mosdatására is rászánni egy fél órát, de mindkét programot nagyon szoktuk élvezni, mindketten). Ezt követi egy kiadós, már-már angolos reggeli, és természetesen napközben a megfelelő vitaminok pótlása. Esténként pedig jógával, és meditációval zárom a napom, felemelő érzés így lezárni valamit és felkészülni a következő napra.

Szerintem így éri meg élni az életünket, és bár vannak olyan barátnőim, akiket ezzel a sírba viszek, én a rosszallásuk ellenére sem vagyok hajlandó erről az életritmusról, életérzésről lemondani. Jó, persze azért egy-egy jó buli kedvéért én is meg tudom hozni azt az áldozatot, hogy egy kicsit rugalmasabban kezeljem a napirendemet. Ilyen volt legutoljára Dorka barátnőm lánybúcsúja is, amikor is egy felejthetetlen hétvégét töltöttünk a Balatonon! A szervezés az én feladatom volt, persze a többiek rögtön mondták, hogy ők nem valami langyos buliba szeretnének jönni, hanem tényleg kiengednék a fáradt gőzt. Így aztán nagyon megörültem neki, hogy rátaláltam a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalra. Az oldal olyan lánybúcsú programot kínál, amiben a vegyes érdeklődésű csapatok tagjai is mind találnak számukra megfelelő programpontot. Így egyértelmű volt, hogy a Balaton parti lánybúcsúra esik majd a választásunk.

Felejthetetlen hétvége a Balatonon, lánybúcsúra is!

A felejthetetlen hétvége programot választottuk, ez ugyanis a bemelegítéstől a buli levezetéséig kínál egy nagyon szép hétvégére lehetőséget, mindössze 14.900 Ft/ fő áron! Ráadásul az ár teljes körű szolgáltatást tartalmaz, mindjárt ki is fejtem, hogy pontosan mit. Aki a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon keresztül ezt a szolgáltatást foglalja náluk, annak lehetősége van egy igazán egyedi vitorlázással egybekötött lánybúcsún részt venni. Az első programpont egy izgalmas vitorlázás a Balatonon, ami közben korlátlan italfogyasztás biztosított a jó hangulat megalapozásához. Ha pedig már kellőképpen oldott a hangulat, tovább lehet menni a balatoni éjszakába, ráadásul teljesen ingyen. A szórakozóhelyekre ugyanis nem kell belépőt fizetni a csomag keretén belül! (Sőt, még a buli közben italfogyasztás is kedvezményes). Az estét addig tervezitek, ameddig csak szeretnétek. És ha kissé szétcsaptátok volna magatokat, akkor is van lehetőség a buli végén a pihenésre, feltöltődésre.

A kikötőben található panorámás étterem ugyanis csak titeket vár vacsorára és reggelire, hogy kellőképpen feltölthessétek a készleteiteket a fárasztó bulizás után. Reggel pedig egy luxus szállodában wellness programokon is van lehetőségetek részt venni. Így valóban mindenre kiterjedő, felejthetetlen hétvégét vehettek igénybe a szolgáltatáson keresztül. És ki ne vágyna egy felejthetetlen hétvégére a barátnőivel, pláne lánybúcsú alkalmával? Ez egy olyan lehetőség, amire még én sem mondhattam nemet. Persze ha ti is a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ szolgáltatását vennétek igénybe, érdemes minél hamarabb lefixálni a dátumot és a programpontokat. A lehetőség ugyanis nagyon kelendő, és hamar elfogynak a helyek. Úgyhogy emeljétek fel a telefonkagylót vagy ragadjatok billentyűzetet és foglaljátok le a saját hétvégéteket még most! Jó bulizást nektek!