Mit keres a láncspray a vitaminok mellett?

Én úgy gondolom, hogy fontos, hogy az ember mindennap vitamint szedjen. Ez nem egy humbug, bizonyított tények vannak arra, hogy mikre jók a különböző vitaminok. Mióta észszerűen szedem őket, azóta elmondom, semmi bajom sincsen. Nem vagyok beteg, ritkán fáj bármim is, és a leleteim is mindig rendben vannak.

A szekrények még a konyhában is tele vannak különböző teákkal, vitaminokkal, étrend kiegészítőkkel, amikor nagyon rajtam van a sportolás, akkor a különböző shake-ek is ott vannak a polcon.

A párom nem olyan, mint én ebből a szempontból, de ha szépen megkérem, akkor legalább a C vitaminját szedi. Nem mondom azt, hogy feltétlenül szükséges úgy felfognia a dolgokat, mint ahogy én teszem, azonban sokszor az ő teste és immunrendszere is jelzéseket ad, de nem veszi komolyan. Most például az alvászavarával küzdünk lassan fél éve, bár szerintem kicsit lusta is ahhoz, hogy ezt meg akarja oldani, de hát, mit lehet mondani: férfiak.

Másban is különbözünk. Én imádom a rendet és a tisztaságot. Nem vagyok tisztaságmániás, de szerintem azért fontos a rendszeres felmosás, seprés, porszívózás. Nem szeretem, ha halomban állnak a mosatlanok a mosogatóban, szeretem, ha tiszták a ruhák és nincs teletömve a szennyes tartó. Ő inkább kicsit halogatós típus, úgy van vele, hogy nem öl az meg senkit, ha majd holnap mosogat el. Trehánynak nem trehány, de a rend neki sem az erőssége.

Ugyanis valamelyik nap megtaláltam a Motul láncspray csomagolását a kuka mellett, a spray-t pedig a polcon, a vitaminok mellett. Nem is értettem, mit keres ott, de mikor rákérdeztem, ő se tudta. Csak annyit felelt, hogy jaj, de jó, végre ez is megvan. Én biztos, hogy nem tettem oda, nekem semmi közöm hozzá. Szóval valószínűleg nem figyelt, odatette aztán ott is maradt.

Az olajwebshop.hu weboldalán vette, még én mutattam meg neki, hogy ilyet innen tud rendelni. Onnan tudtam, hogy egy kolléganőm férje is innen rendelt már magának olajszűrőt, ebből meg gondoltam, hogy biztos, hogy ilyesmit is árulnak. Megmutattam neki, ő rátalált, aztán meg is rendelte.

Jó ez az oldal egyébként, én is megnéztem. A kereső segítségével hamar rá lehet találni arra, amit keres az ember és az árak is teljesen rendben vannak szerintem. Ráadásul több üzletük is van itt, Budapesten, így lehet választani is, hogy melyikbe szeretnénk kérni a kiszállítást. Ott aztán átvette és ennyi is volt a történet. Az oldalon leírás is tartozik a termékekhez, sőt, még a márkáról is van a termékeknél pár sor, hogy miért érdemes azt választani.

Ő megvan elégedve ezzel a spray-vel, és végül is ez a lényeg. Én áttettem a kisebb szekrénybe, a szerszámokhoz, több értelme van ott tárolni. Persze ezt is azután tettem oda, hogy letette a konyhapultra. Mit mondhatnék…férfiak.