Vitaminért menet tanácsot is adtam

Amikor a legújabb vitamin-adagomat szerzem be az albérletünk alatti kis bioboltban, gyakran futok össze egy-két kedves ismerőssel. Ilyenkor általában megvitatjuk, milyen vitaminokat és étrend-kiegészítőket szedünk, hogy van a két család, mi történt velünk a legutolsó találkozó óta. Ha éppen nem úszok a feladatokban, fel is invitálom őket egy-egy kávéra, hogy nyugodtabban tudjunk beszélni. A minap pont a fiam kedvenc gumicukor formában bevihető vitaminja után kutattam a boltban (mint kiderült, sajnos épp készlethiányos), amikor is belebotlottam egyik volt kolléganőmbe. Szegény úgy tűnt, nagyon kivan, ezért meghívtam hozzánk egy kis csevejre, és finoman kérdezgetni kezdtem, mi a baj.

Szegény elmesélte, hogy mostanában nagyon megjárták a különböző szakemberekkel a lakásfelújításkor, nem végeztek rendes munkát, most pedig félkészen áll a lakás…

A helyzet megmentésére azt ajánlottam neki, hogy amint hazaér, egyből látogasson el a vizgazfutesszerelo24.hu team weboldalára, ugyan nekem csak vízszereléssel kapcsolatban van velük tapasztalatom, de azok alapján nagyon megbízhatónak tartom őket, igazán elégedett volt a családunk a munkájuk eredményével. Fűtésszerelés, vízszerelés, valamint gázszerelés szakterületén találhatóak meg náluk szakemberek, akik a nap 24 órájában elérhetőek Budapesten és Pest megyében. Ha S. O. S. segítségre van szükségünk, tárcsázhatjuk őket a megadott két szám valamelyikén, és akár már egy órán belül ki tudnak jönni a helyszínre, legyen az társasház, magánház, iroda vagy ipari létesítmény.

vízszerelés

Következzen az én személyes tapasztalatom a vizgazfutesszerelo24.hu szakemberével és a vízszereléssel: Felhívtam őket egy hétköznap délután, amikor arra lettem figyelmes, hogy nem jön a kádnál melegvíz. A vonal túlsó felén lévő szakértő kolléga még a kiszállás előtt igyekezett kideríteni a kérdéseivel, pontosan mi okozhatja a melegvíz hiányát. Esetünkben szerencsére egy kicsi alkatrész csere megoldotta a problémát, nem kellett falat bontani, és így időben sem volt olyan hosszú a vízszerelés. Ha nagyobb baj történt volna, akkor viszont a vízszerelő szaki által kiállított számlával tuti nem lettem volna bajban a biztosítónál, ugyanis pontosan, szakszerűen lett kitöltve, minden szükséges adattal – biztosan nem tudtak volna belekötni. Így azonban nem csak hogy nagyon minimális idő alatt, de kifejezetten pénztárca kímélő összegért cserébe sikerült pontot tennünk az ügy végére. A szakember igyekezett megnyugtatni, hogy ha esetleg mégis újra megtörténne ugyanez a probléma, vagy bármi olyan, ami a javítással kapcsolatba hozható, az elvégzett munkára garancia van érvényben.