Újjá varázsolt raktár

Egy vitaminokkal és étrend kiegészítőkkel foglalkozó cégnél dolgozom már évek óta, mint marketinges. Rengeteg emberrel ismerkedtem meg az évek során, arról nem is beszélve, mennyi mindenben szereztem tapasztalatot. Nagyon jóban vagyok a kollégákkal, gyakran tartunk csapatépítő programokat és a közös megbeszélések, meetingek is jó csapatot varázsoltak belőlünk.

A ranglétrán is sikerült elég jól felkapaszkodnom az évek során, most már én irányítom az embereket is, figyelem a tevékenységeinket, ellenőrzöm, hogy minden határidőre készen van, illetve a raktárt is figyelemmel kísérem. Magyarán a marketinges munkáim mellett a csapatot is koordinálom és összefogom, kiadom a feladatokat és ellenőrzöm, hogy minden megvan-e úgy, ahogy azt megbeszéltük.

Mi nagyon szeretünk együtt dolgozni, mert mindig tudunk valamit tanulni a másiktól, ráadásul nálunk a munka sokszor móka és kacagás, nagyon jó hangulatban töltjük a napjainkat közösen. Éppen ezért van az, hogy a szakmai sikereket nem csak én, de mások is ugyanúgy be tudták más zsebelni, ez pedig még jobban ösztönzően hat ránk. Itt mindenki igyekszik 100 százalékosan elvégezni a munkáját, illetve segíteni a másiknak, ha éppen elakad vagy túl sok a munkája. Éppen ezért vagyunk mi olyan jóban.

A raktárban nemrég észrevettem, hogy valamit változtattak. Elsőre nem tudtam megmondani, hogy mit, azon kívül, hogy kicsit átpakolásztak. Aztán mondta az egyik kollégám, hogy új polcrendszerek vannak, metalsistem rendszer.Hát ez eléggé meglepett, már csak azért is, mert nem vagyok oda annyira a fém és acél dolgokért, de ez most kivételesen nagyon tetszett.

A cég, akiktől a raktárt vezetők beszerezték az új polcrendszereket, nagyon jó munkát végeztek. Beszéltem aztán a vezetővel, ő mesélte el, hogy ezek az új polcrendszerek a Rackinglog Kft-től vannak, meg is mutatta az oldalt. Kaphatóak náluk raklaptartó polcrendszer is, ami azt tudja, hogy a fából, esetleg műanyagból készült raklapokon vagy ládában tárolt árukat, termékeket sokkal egyszerűbben lehet tárolni. Ezek strapabíróak, nagy a terhelhetőségük, átláthatóak, tehát jól lehet látni, hogy mit és hova pakolt az ember. Ezen felül ugyanúgy használhatóak kültéren vagy beltéren. Aztán vannak a gördíthető polcrendszerek, amik segítenek abban, hogy a teret maximálisan ki lehet használni. Ott van még a karos állványrendszer, a galéria rendszer, a többszintes polcrendszer és még sorolhatnám.

Árajánlatot kell tőlük kérni, ami után kijönnek egy ingyenes helyszíni felmérésre, lemérnek mindent. Utána elkészítenek egy tényleges árajánlatot és ha az elfogadásra kerül, akkor megkezdődik a termék, az anyagok legyártása, amik ha készen vannak, akkor a szerződésben szereplő időpontban kiszállítják és a helyszínen a profi szerelők össze is szerelik.

Szóval miután rátalált a raktár vezetője erre az oldalra, kért azonnal egy árajánlatot és szépen lassan el is készült minden, amit azóta már látni is lehet a raktárban.