Vendéglőbe menet teszteltük az új bukósisakokat

A jegyesemmel imádunk motorozni. Rengeteget járunk, amikor itt a szezon. Idén mind a ketten beújítottunk kettő új bukósisakra. Ehhez ismét a Shox-hoz fordultunk, hisz ők Magyarország legnagyobb túramotoros áruháza. A bukósisakkal foglalkozó oldalukat mindig figyelemmel kísérjük, fel is iratkoztunk a hírlevelekre, mert szeretünk mindig naprakész információk birtokában lenni.

Meg is rendeltük ugyanabban a méretben az újabb bukósisakokat, amik ismét nem okoztak csalódást, sőt, nagyon tetszettek! Iszonyatosan vagányak és jól néznek ki!

Az első utunk egy vendéglőbe vezetett, ahova évente el szoktunk menni, első útra a motorokkal. Körülbelül 70 kilométerre van a várostól, Miskolctól, ahol lakunk. Tök jó, mert Miskolcon is van áruházuk, így oda szoktunk járni. Már jól ismerjük a csapatot, mindig nagyon segítőkészek és meg vagyunk elégedve velük maximálisan. A bukósisak vásárlás szinte már hagyomány. 6 éven keresztül 2 évente veszünk újat mind a ketten. Ez lesz most mindkettőnknek a harmadik bukósisakja. A minőség tudjuk, hogy változatlanul jó, mi már csak a kinézet miatt veszünk újat, illetve azért, mert így felváltva tudjuk őket hordani, ami szintén jót tesz a bukósisakoknak, mert így hosszabb az élettartamuk. Csak úgy, mint például a cipőknél. Nem elnyűhetetlen egyik sem, de ha folyton ugyanazt vesszük fel, kevesebbet bír, mintha felváltva hordanánk őket.