A gasztro műsorom megmentője a szerelőcsapat

Egy szuper gasztronómiai műsort vezetek egy főző csatornán. Imádom a munkámat, nagyon kreatív és sosincs két egyforma munkanap. A műsoromban főként mediterrán ízvilágú ételeket szoktam főzni. Általában el is utazom az adott országba és ott helyi emberekkel készítek interjúkat, velük együtt főzök. Mostanában persze inkább a stúdióban főzök, de érdekességképp meg szoktam hívni néhány híres írót és az ő kedvencüket készítjük el mediterrán változatban.

Most a kedvenc kortárs íróm spenótos zöldborsós tésztájának receptjét dobjuk fel curry és különféle csípős és édes paprika variációkkal. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a hátam mögött a lefolyó furcsa hangot ad ki. Ijj, azt hiszem ez eldugult. Az operatőr és a kameraman kissé bepánikoltak de a producer előkapta a mobilját és hívta is a víz-, gáz-, és fűtésszereléssel foglalkozó céget, akik majd megoldják a dugulást.

  • Haló, haló sos szükség lenne önökre!
  • Miben segíthetünk?
  • Kellene sürgősen egy duguláselhárítás dunaharaszti északi részére a Kovács András Zalán utca 7-es szám alá.

Nem telt el egy óra és már meg is érkezett a csapat. Nagy nyomású ipari pumpát hoztak magukkal, ami hasonlít a WC pumpához, már működését tekintve nem a kinézetében. Úgy működik, hogy egy erős vízsugár túlnyomást okoz a csőben és így szünteti meg a dugulást. Van még egyébként spirálos duguláselhárító berendezésük és víztúlnyomásos berendezésük is. Valóban profinak tűntek a szakemberek. Elmondták, hogy nagyon vigyázzunk a barkácsboltokban vásárolt duguláselhárító szerkentyűkkel, mert azt csak akkor érdemes használni, ha pontosan tudjuk mit csinálunk és hogyan is kell használni a szerkezetet, különben sokkal nagyobb kárt fogunk okozni, amit majd több pénzbe fog kerülni megjavíttatni, mintha egyből hívtunk volna hozzáértő szerelőket. Plusz, ami számomra nagyon meglepő volt, hogy a duguláselhárító szerekkel, amiket a lefolyóba kell önteni, azokkal is okozhatunk sokkal nagyobb dugulást, mint eredetileg volt. Mégpedig a lúgos oldószer, amely feltételezi, hogy a dugulást valamilyen olajos anyag okozta, s ezek az anyagok összekeverednek és egy óriási dugulás keletkezik.

A képzett szakemberek gyorsan és alaposan dolgoztak, pontosan tudták mivel van dolguk. Így hát a duguláselhárítás dunaharasztiban, itt a stúdióban egészen gyors volt. Elmondták, hogy nem kell aggódni, mert nem fordult még elő olyan, hogy ne tudták volna megoldani a dugulást. Ráadásul garanciát is vállalnak a munkájukra, ezzel elnyerve a megbízók bizalmát. Kiállítottak számlát is a stúdiónak, amit gond nélkül elfogad minden biztosító társaság.

A cég egyébként egész nap, egész éjjel hívható, ingyenes telefonos tanácsadást tudnak adni, sőt több, mint 30 éves professzionális szakmai tapasztalatot tudhat magáénak a cég. Én is elmentettem a számukat, ha bármi van tudjam kit kell keresni, ha gyors, alapos és hatékony megoldásra vágyom.

A műsor folytatódhatott tovább, a nézők semmit sem sejtenek ebből a kis bakiból, mivel a műsor nem élőben megy, így remekül meg lett vágva az egész. A duguláselhárítás egy az egyben ki lett vágva haha, pedig biztosan mókás lett volna a nézőknek. Egy váratlan fordulat.