A cukrászda szülinapja előtt meg kellett újítani az irodát egy állványrendszerrel

Családi vállalkozásként nyitottunk egy cukrászdát a férjemmel. Ennek mostanában lesz pont két éve, tartani is fogunk egy kis ünneplést. Ezen a napon tavaly is kivételes kedvezményeket adtunk a vendégeinknek, és sütöttünk több újdonságot is. Idén is szeretnénk valami újjal előrukkolni, úgyhogy minden erőnkkel azon vagyunk, hogy valami extrán finom és különleges recepttel újítsunk be a szülinapra. A gyerekeink is gyakran járnak ide, de persze nem engedjük nekik, hogy minden nap sütit habzsoljanak. Tisztában vagyunk a sok cukor negatív hatásaival és a változatos, egészséges táplálkozás fontosságával. Persze jeles alkalmakkor, például a gyerekek születésnapján nem kérdés, hogy honnan szerzünk be tortát, mert mi magunk is képesek vagyunk megalkotni azt a fajta tortát, amilyet a gyerekeink éppen óhajtanak ajándékba a születésnapjukra.

A konyha mellett van egy kis iroda, ami félig-meddig raktárként is szolgál. Ezt szeretnénk most még a szülinap előtt megújítani, mert anno, amikor beszereztük a polcokat, még használt, olcsó forrásokból dolgoztunk, nem fektettünk annyit a dokumentumok, mappák és eszközök tárolásába, mint amennyire most igényünk van. Így hát megegyeztünk a férjemmel, hogy veszünk új polcokat az iroda-raktárba. Főleg a rengeteg dokumentum, papír az, amit újra kell rendszerezni, a fölöslegessé vált darabokat megsemmisíteni és helyet hagyni az újaknak. Egyik délután leültünk a férjemmel a gép elé, hogy felkeressünk pár webshopot, akik azzal foglalkoznak, hogy polcrendszereket gyártanak és telepítenek is.

Az egyik ilyen cég a Racking Log, akiknek a honlapját elég gyorsan felfedeztük. Nagyon tetszett, amit kínálnak, mert egyből feltűnik az embernek a webshop igényessége, a részletes leírás, a cég elérhetőségeinek gyakori feltüntetése és a szolgáltatások részletes és pontos ismertetése. Szeretem az olyan online áruházakat, akik nem lutrit árulnak, hanem precíz bemutatkozást nyújtanak a cégükről és a szolgáltatásaikról, valamint a termékeikről a potenciális vevők számára. Végignéztük a lehetőségeket és arra jutottunk, hogy a legmegfelelőbb egy gördíthető polcrendszer lenne, amiről mindjárt bővebben is írok, hogy miért ragadta meg annyira a figyelmünket.

Az előző munkahelyemen már találkoztam salgó polcokkal és hasonló jellegű fém polcrendszerekkel, mint a raklaptartó állvány, galériás állvány vagy például a hosszanti anyagok tárolására való állványrendszerek. Újdonságként hatott azonban az a lehetőség, miszerint a raklaptartó állványokat, valamint az irattároló állványokat is gördíthető polcrendszerekké lehet építeni. Ez úgy történik, hogy a padlóhoz egy acélból készült sínt rögzítenek, ami a ráépülő alvázak segítségével biztosítja a polcrendszer mozgathatóságát. Ezt a folyamatot egy hajtókerék segítségével tudjuk manuálisan beindítani, de van lehetőség elektromos vezérlésre is, ekkor csak egy gombot kell megnyomni a polcok mozgatásához.

raklaptartó állvány

A fémpolcokat vagy polcos állványokat a rackinglog.hu oldalon a részletes termékleírások alapján könnyedén ki lehet választani. A polcokat személyre szabottan készítik el a cég szakemberei, így mindenképpen tökéletesen fog passzolni a helyiségbe és maximálisan ki lehet vele használni a rendelkezésre álló teret. Egy ilyen gördíthető fém polcrendszert rendeltünk meg végül, mert biztosak voltunk benne, hogy nagy segítségünkre lesz. A személyes, díjmentes helyszíni felmérést követően legyártották a polcokat, majd kiszállították és felszerelték őket.

Ezután már gyönyörűen el tudtuk rendezni az iratainkat és az egyéb eszközöket, mappákat, kellékeket az irodában és koncentrálhattunk a szülinapi újdonságokra. Egy szuper citromos sütireceptet eszeltünk ki végül, a gyerekeink is sokat segítettek ennek az ihletésében. Rájöttek, hogy a kókusz és a citrom végső soron nem is rossz együtt, így a citromos piskótaszeletek közé kókuszos töltelék került, ami egy ínyenc finomságként egyből elnyerte sokak tetszését.